Boeketten

We maken boeketten en  bloemstukken voor alle gelegenheden: geboortes, trouwpartijen , feestelijke versieringen voor jubilea e.d. maar ook allerlei bloemstukken , kransen of boeketten voor begrafenissen.

Boeketten vanaf € 17,95

TROUWBOEKETTEN

Als je gaat trouwen, wil je dat natuurlijk in een fantastische sfeer doen. Bloemen, een trouwboeket en corsages zijn daarbij  uiteraard onmisbaar. Wij nemen graag de taak op ons om dit te verzorgen en ons oog voor detail zal er aan bijdragen dat het een onvergetelijke dag wordt. Met een trouwboeket van ons maken jullie er een fantastische dag van.

  • Sfeeraankleding
  • Bruidsboeket
  • Tafelstukken

SEIZOENSBOEKETTEN

Elk seizoen kent zijn eigen bloemen. In onze winkel sluiten wij daar op aan en behalve dat hebben we ook bijzondere seizoensgebonden specialiteiten. Kom begin van de zomer eens onze uitmuntende pioenrozen bekijken. Deze betrekken we rechtstreeks van Frank Valk, een gepassioneerde, kleinschalige kweker.

ROUWSTUKKEN

Bij het verlies van een dierbare wilt u natuurlijk een waardige sfeer. Wij kunnen voor u een smaakvol arrangement verzorgen zodat dit laatste eerbetoon het cachet krijgt dat het verdient.

UW BOEKET ZELF SAMENSTELLEN

Voor wensen die buiten het assortiment vallen, kunt u altijd een beroep doen op onze samenstel-service.

© Auteursrecht - Laurens Bloemenwinkel